Aanbiedingen

Bekijk naast onze raamfolie collectie voor op voordeuren ook eens de andere interieursticker collecties. Wij bieden een ruime collectie muurstickers en interieursticker ontwerpen aan voor bruiloftfeesten, woonkamer, kinderkamer, slaapkamer en meer.

Meer interieur decoratie stickers en aanbiedingen kunt u vinden op www.Plakkunst.nl

Love you interieursticker

Je kunt je geliefde verrassen met een kleine tatoeage of met een grote I love You interieursticker. Kies jullie initialen en wij printen deze voor je uit. Laat zien hoe groot je liefde is!


Bekijk product

Traptreden tel interieurstickers

Vrolijk de traptreden op met deze tel stickers van 1 t/m 15. Leer met deze trap treden tellen in het Spaans, Portugees, Engels, Nederlands of Fries. Deze traptreden stickers zijn voor binnen gebruik.

Let op met deze traptreden stickers wordt spelen op de trap niet aangemoedigd maar zijn enkel om de trap op te vrolijkenum
dois
tres
quatro
cinco
seis
sete
oito
nove
dez
onze
doze
treze
catorze
quinze
dezasseis

Bekijk product

Herinner je gisteren

Herinner je gisteren droom van morgen maar leef vandaag. Een interieursticker om van te dromen. Leuke interieursticker voor je woonkamer te bestellen in diverse kleuren en maten.

Bekijk product

Huisnummer Center

Het huisnummer opvallend in het midden van het raamfolie geplaatst. De familienaam wordt haaks op het huisnummer geplaatst. Het mooiste effect is met een huisnummer dat bestaat uit 2 cijfers.

Dit matglasfolie ontwerp is verkrijgbaar in bijna elk raamformaat. Door het matglasfolie een paar cm kleiner te nemen dan het exacte raamformaat ontstaat er een mooi kader van helderglas rondom het matglasfolie en een klein spiekrandje tussen matglasfolie en raamkozijn.

1 - Selecteer het dichtstbijzijnde maximale “formaat tot ..” voor de juiste prijs.
2 - Vul het huisnummer en of de namen in.
3 - Vul de gewenste hoogte x breedte in cm van het matglasfolie in.

Een groter matglasfolie ontwerp nodig dan de getoonde standaard maximale formaten? Mail ons dan het grotere formaat van het matglasfolie en de opschrift. Van ons ontvang je geheel vrijblijvend een offerte met een voorbeeld matglasfolie schets.

Bekijk product

Interieursticker Olifant Justin

Een super grote kinderkamer interieursticker met Olifant Justin in een groeiboom.

De takken van de groeiboom zijn 130 cm breed en de boom zelf is in totaal bijna 2 meter hoog. Boven in de groeiboom zit Olifant Justin tussen de gekleurde interieursticker vlinders. De meetlint op de stam van de groeiboom telt van 0 cm tot en met 110 cm en is optioneel. Net boven de meetlint zit een hartje in de boomstam waar optioneel een naam of stukje tekst geplaatst kan worden zoals bijvoorbeeld een geboorte datum. Deze interieursticker voor op de kinderkamer is verkrijgbaar in de kleuren groen/blauw voor de jongens en in roze voor de meisjes.

Bekijk product

Kinderkamer muursticker Poesje Mauw

Mijn nieuw grote rode Poesje Mauw muursticker. Kinderkamer muursticker Poesje Mauw is kleurige poes die om het hoekje de kinderkamer in koekeloert. De kinderkamer muusticker Poesje Mauw bestaat uit 2 delen. Deel 1 is de Poes sticker en is van de linker snorhaar tot de rechter snorhaar 130 cm breed en ruim 85 cm hoog. Deel 2 van de poessticker is de dikke poesje mauw staart en is 130 cm hoog en ongeveer 85 cm breed. Meerdere kleuren zijn in de maak dus mail voor een bepaalde kinderkamer sticker kleur.

Het filmpje met hoe de kinderkamer muursticker Poesje Mauw wordt getekend volgt.

Bekijk product